Posts

Posts uit september 24, 2015 tonen

Sambosa met côte d'or en perzik - klaar in topsnelheid!

Afbeelding
Albert Heijn deed weer wat... Er was ditmaal een spaaractie (zoals zo vaak) waarmee je een kAHdoosje kon sparen! Je kreeg dan een doos gevuld met allerlei producten t.w.v. 40 euro. Heel fijn. Er zat ook heel wat suikergoed bij: snickers, snoepjes, Milka... en dan de voor mij onweerstaanbare C'ôte d'or chocolade. Met crunchy... Om te vermijden dat ik in één keer het hele pak wou opsmikkelen, maakte ik een eenvoudig dessertje/tussendoortje. En om het geheel wat vriendelijker te maken voegde ik er een perzik aan toe. Ook maken? Benodigdheden: * Een velletje sambosa (te verkrijgen in de versafdeling van de supermarkt). * Eén reepje chocolade naar keuze, liefst eenvoudig in dunnere stukjes te snijden * Eén rijpe perzik Werkzaamheden: Je neemt het velletje sambosa (dat heel erg lijkt hop bladerdeeg maar toch lijnvriendelijker is), je vult het met één reepje Côte D'or chocalade en rolt het op. Wil je er zoals mij perzik aan toevoegen, dan kan je een stukje van de rol &qu